03.11.2016

Българска асоциация на металургичната индустрия (дългогодишен член на БСК) и водещият европейски производител на алуминиеви валцови и пресови продукти “Алкомет” АД Ви канят на официално честване на Деня на металурга и 35 години “Алкомет” АД.

Събитието ще се проведе на 3 ноември 2016 г., 12:00 ч., производствена база на “Алкомет” АД, град Шумен под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов.

Официални гости на церемонията ще бъдат и Томислав Дончев - заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика, Зорница Русинова – Министър на труда и социалната политика, Н. Пр. Сюлейман Гьокче - Посланик на Република Турция в България. На честването ще присъстват още кметът на Община Шумен Любомир Христов, Антон Петров – председател на БAMИ, заместник-министри, председатели на агенции, ръководители на работодателски и синдикални организации, представители на металургичната общност, на централната и местна власт, дипломати.

На тържествената церемония ще бъде представена и новата инвестиционна програма на дружеството за следващия двугодишен период, която е на стойност 36 млн. евро и предвижда разкриването на приблизително 100 работни места

Програма:

7:00 – Отпътуване с организиран транспорт от паркинга на храм-паметник “Александър Невски”, София

11:30 – Пристигане на гостите

12:00 – Официално откриване и приветствия. Представяне на новата производствена програма на “Алкомет” АД

13:00 – Обиколка на производствените мощности

14:00 – Коктейл

15:30 – Oрганизиран транспорт до София

20:00 – Официална вечеря в ресторанта на хотел “Шумен”

 

За допълнителна информация и записване:

bcm@mb.bia-bg.com

Maya.blaskova@alcomet.eu

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Ден на металурга - 3 ноември 2016 г.