26.10.2016

На 26 октомври (сряда) от 10:00 ч. до 16:00 ч. в хотел „Балкан“, София ще се проведе Национална конференция на тема „Здравословни работни места за всички възрасти“ с участието на представители на министерствата, държавни структури и работодателските организации.

Конференцията се провежда в рамките на Европейската седмица по безопасност и здраве при работа и е насочена към подобряване на информираността, засилване ролята на превенцията и намаляване на трудовите злополуки и професионалните болести чрез представяне на добри практики при управление на безопасността и здравето в предприятията. Специален акцент на конференцията ще бъдат уязвимите групи работещи във връзка със застаряването на работната сила и осигуряването на условия за устойчив и продължителен трудов живот.

За участие в конференцията са поканени представители на министерствата, на ИА „Главна инспекция по труда“, на Националния осигурителен институт, както и на социалните партньори, на служби по трудова медицина и специалисти по безопасност и здраве при работа.

 

За допълнителна информация:

Дарина Конова

Държавен експерт

Дирекция „Трудово право, обществено осигуряване и условия на труд“

d.konova@mlsp.government.bg

тел.: 02 8119 518

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ЗДРАВОСЛОВНИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ“