Генерална дирекция "Вътрешен пазар, индустрия, предприемачество и малки и средни предприятия" (ГД "Развитие") на Европейската комисия всяка година провежда междинна оценка на дейностите и инициативите на програмата COSME.

Важна част от оценката е консултацията с фирми и организации, ползватели на нашите услуги. Като такива, бихме искали да Ви поканим да участвате в консултациите чрез попълване на анкета с цел подобряване на бъдещите дейности и инициативи. За нас е важно вашето мнение, за да сме по-полезни в бъдеще!

Ще бъдем благодарни ако отделите 5-10 минути, за да попълнитете анкетата. За да не губим от времето Ви може да се съсредоточите върху затворените въпроси. След като започнете, проучването автоматично ще се запази, което означава, че можете да продължите и завършите проучването по-късно.

Благодарим ви предварително за приноса и отделеното време за това важно начинание. Проучването ще приключи в сряда, 3 май 2017 г. Не се колебайте да се свържете с екипа, ако имате някакви въпроси или имате нужда от повече информация относно проучването: ierc3@bia-bg.com

Моля кликнете на посочения линк, за да стартирате анкетата: 

https://www.research.net/r/cosme-evaluation-network-clients.

 

С уважение,

Екип на Център за външноикономическо сътрудничество

Българска стопанска камара

Тел: 02 932 0934

E-mail: ierc3@bia-bg.com


Анкетно проучване относно дейности и резултати от програма
Добави мнение