16.05.2013

Българската стопанска камара стартира своя Бизнес академия, която ще предлага обучения по управленски умения за мениджъри. Серията от обучения за предприемачи, средни и висши мениджъри и собственици на предприятия ще са с чуждестранно ноу-хау и изцяло с практическа насоченост, съобразени с потребностите, интересите и възможностите на ръководителите да участват в тях, както като финансова инвестиция, така и като време.

Първото обучение ще се проведе на 16 май 2013 г. и ще е на тема:

ОРГАНИЗАЦИЯ В РАЗВИТИЕ
Как системите в компанията да заработят ефективно?


Клас на Илияна Шмателка, МВА, 
управляващ директор на International Leadership Institute INTLI във Виена

Илияна Шмателка е международен консултант по корпоративно управление, сертифициран инструктор и ментор на мениджъри. Има над 25 г. практически опит в управлението на предприятия и проекти в Австрия, Германия, България, Русия, Полша, Сърбия, Хърватска, Словения и Унгария.

В класа на Илияна Шмателка в София ще научите:

  • Как да направите моментна снимка на структурите и процесите в организацията?
  • Как да диагностицирате своята ефективност, ефикасност и продуктивност на фона на конкурентната пазарна среда?
  • Как да изградите стратегия за организационното развитие на своята компания и какви са световните тенденции в тази сфера?
  • Как да създавате и ефективно да управлявате екипи?
  • Как да управлявате различията и конфликтите в организацията?

 

Обучението е в малка група, с реални примери от бизнеса и силна практическа насоченост. Курсът се състои от теоретична и практическа част.

В теоретичната част не са предвидени лекции, а разсъждения и дискусии по отделните теми. По време на обучението под формата на реални бизнес казуси ще бъдат представени различни управленски модели и инструменти.

В практическата част представените модели и инструменти ще бъдат преживени и преосмисляни, участниците ще бъдат провокирани и поставяни в неочаквани ситуации. Целта е те да използват собствените си опит и изобретателност, но и да взаимстват от гледната точка и действията на другите участници под формата на “учене чрез преживяване“.

Според динамиката на работата програмата може да бъде променяна.

Работен език: български

Дата и място:

16 май 2013 г., Българска стопанска камара
София, ул. „Алабин“ 16-20

Ценa:

400 лв. без ДДС - за записвания до 7 май 2013 г. вкл.
500 лв. без ДДС - за записвания от 8 май до 15 май 2013 г.
За двама и повече участници от фирма: 10% отстъпка.

Повече информация за лектора, програма и регистрационна форма можете да откриете на адрес www.events.bia-bg.com

За контакт: academy@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Обучение за мениджъри: