13.09.2013 - 14.09.2013

 

10 юбилейна международна конференция на тема: ”Стандартизация и свързаните с нея дейности - фактори  за  международно  и  балканско  сътрудничество” ще се проведе на 13 и 14 септември 2013 г. в гр. Созопол, ул. “Лазурен Бряг” № 7, в Учебно-спортно-оздравителна база (УСОБ) на Техническия университет – София (ТУС).

Организатори на форума са Технически университет – София (домакин), Български съюз на стандартизаторите и Български институт за стандартизация, с подкрепата на Българската стопанска камара и със съдействието на Български координационен комитет „Стандартизация, протипейция и качество“.

В конференцията ще участват представители на България, Албания, Македония, Гърция, Румъния, Сърбия, Словения и Турция.

Основните тематични направления по време на конференцията са свързаните със стандартизацията: техническо законодателство, протипейция, качество и оценяване на съответствието (изпитване, контрол и сертификация на продукти, сертификация на систевми за управление, акредитация и нотификация).

Вижте повече в прикачените по-долу файлове!

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

13-14 септември, Созопол: Конференция: ”Стандартизация и свързаните с нея дейности - фактори  за  международно  и  балканско  сътрудничество