05.10.2019

На 5 октомври 2019 г. Министерството на труда и социалната политика и Посолството на Република България в Кралство Нидерландия в партньорство със сдружение „Български кариерен форум“ организират кариерно изложение за българи в Хага

Събитието се осъществява за първи път в Нидерландия и е част от поредица форуми в чужбина за мотивиране и привличане на български граждани, които учат и живеят в чужбина. По време на кариерния форум посетителите ще имат възможност да осъществят директен контакт с фирмите-изложители и да се запознаят с предлаганите от тях работни места в България. Ще бъде предоставена информация и за икономическото развитие и състоянието на пазара на труда у нас, трудовото и социално законодателство, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот и подкрепа за реализацията на младите хора. 

За да разберете как да се регистрирате за събитието в Хага и да научите повече за водещи български работодатели, които ще участват в него, посетете уеб-страницата на Посолството на Република България в Кралство Нидерландия , или последвайте Facebook страниците на Посолство - Хага и на BG Careers Fair.

Участието в кариерния форум е безплатно и достъпно за всеки след регистрация на посочения интернет адрес. Регистрацията ще бъде отворена в началото на септември, като на сайта ще можете да качите свое CV, както и да разгледате позиции, предлагани от изложителите.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Първи кариерен форум за българи в Нидерландия