10.11.2020

На 10 ноември 2020 г., в хотел Holiday Inn, в София ще се проведе Стопанска мисия "Металообработка и машиностроене". Организатор е Австрийското посолство - Търговски отдел.

В събитието ще се включат представители на австрийски фирми, които имат дългогодишен опит и компетентност в тези области. Фирмите търсят български партньори за производство, както и предлагат различни суровини и продукти за тези индустрии. Сред предложенията са решения за индустрията в областта на автоматизацията, индустриални крепежни технологии, компоненти за селскостопански машини, техника за щанцоване и огъване, техника за контактно заваряване, системи за водоструйно рязане, мобилни системи за смилане и смесване и силозни надстройки по индивидуална поръчка и др.

Допълнителна информация може да откриете тук.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Стопанска мисия