19.05.2022

ВКБООН обединява усилия с осем свои партньорски организации, за да подпомогне процеса по включване в заетост на бежанци от Украйна. Специален кариерен форум на 19 май от 9:00 ч. в зала „Витоша“ на Интер Експо Център ще позволи директна среща между избягали от войната хора, които желаят да започнат работя в страната, и български компании, готови да им дадат този шанс.

Организаторите са си поставили амбициозната цел във форума под наслов „Бизнесът подава ръка“ да се включат над 30 потенциални работодатели с дейност в разнообразни икономически сектори. Възможност за директен разговор с компаниите ще получат всички желаещи украински граждани, с които неправителственият сектор е в контакт.

Ако сте фирма и искате да се включите във форума, моля, попълнете този формуляр.

Ако сте гражданин на Украйна и искате да намерите своята първа работа в България, попълнете формуляр на украински или на руски.

Ние ще се свържем с вас.

Организатори на събитието са: Върховен комисариат  за бежанците на ООН, Български Червен кръст, BG4UA, BCause, AmCham, Каритас София, Фондация За доброто, CATRO България и КНСБ.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Кариерен форум за бежанци от Украйна