16.05.2022 - 20.05.2022

Полската агенция за инвестиции и търговия (PAIH) кани български предприятия да се срещнат с полски компании по време на следващото издание на специализирания селскостопански панаир BATA AGRO, който ще се проведе от 16 до 20 май 2022 г. в Стара Загора.

Участието в панаира ще даде възможност на полските и българските предприемачи да се запознаят с възможностите и условията, както и да развият съвместни проекти на българския пазар.

В предстоящото издание на BATA AGRO Полската агенция за инвестиции и търговия ще организира национален изложбен щанд, където полските предприемачи ще имат възможност да представят своите продукти.

Нашите членове от Balkan Fair Online Ви канят на щанд D2-2 в периода 16-20 май 2022 г., гр. Стара Загора, изложение BATA AGRO.

За предварителни уговорки на срещи или повече информация, можете да се свържете с: 

Александър Стоичков,

email: stoichkov@balkanfair.online

Тел: 0878 695 566

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Покана за срещи и съвместна дейност между Полша и България по време на BATA AGRO