27.09.2022

Уебинарът ще се проведе на 27.09.2022г. от 10:00 ч.



Цифровата трансформация на бизнеса е сред ключовите приоритети на Европейския съюз (ЕС), особено след пандемията, по време на която дигитално зрелите бизнеси се доказаха като по-устойчиви.

Очакванията са преките инвестиции в цифрови технологии, които да трансформират бизнеса, да продължат да се увеличават в следващите години, а предприятията да залагат все повече на формулиране и изпълнение на дигитални „пътни карти“, за да просперират.

За малките и средни предприятия обаче цифровата трансформация поставя сериозни предизвикателства, свързани най-вече с финансирането.
Как да намерите финансиране за цифровизация на бизнеса ви и как да управлявате разходите – това ще са двете ключови теми на уебинара „Дигитална трансформация – интелигентно управление на бизнес процеси за МСП?“.

По време на уебинара ще научиш:

- Какви са възможностите за европейско финансиране за цифрова трансформация?
- Как да се възползвате от дигитализацията, за да печели бизнесът ви повече?
- Как автоматизацията подкрепя ефективното управление на организацията?
- Какви предимства имат дигиталните инструменти за управление на разходите и договорите?

РЕГИСТРАЦИЯ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Уебинар: Дигитална трансформация – интелигентно управление на бизнес процеси за МСП