13.03.2023 - 14.03.2023

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да Ви покани на двустранни срещи по време на Industry 4.0 - International Business Meetings - Global Industrie 2023, които ще се проведат онлайн на 13 и 14 март 2023г. и в Лион, Франция в периода 8-9 март 2023 година.

Международният панаир Global Industrie е най-голямото индустриално изложение във Франция. Панаирът е насочен към цялата индустриална екосистема- от стартиращи предприятия до големи клиенти, включително подизпълнители, производители на оборудване, клъстери, изследователски центрове и инкубатори, и обхваща цялата верига на стойността (научноизследователска и развойна дейност, проектиране, производство, поддръжка, услуги) и всички потребителски пазари. 

По време на панаира, ще бъдат проведени международни b2b срещи, които са организирани по следния начин:

  • Срещи на място- ще се проведат в специална зала на панаира на 8 и 9 март.
  • Виртуални срещи след панаира- на 13 и 14 март. 

Участието е безплатно, но регистрацията е задължителна.

Събитието предоставя възможност да намерите подходящия партньор за технологични, търговски или съвместни изследователски проекти в областите, обхванати от Global Industrie.

Участниците в събитието ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Линк за регистрация: ТУК

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association

Стъпки за регистрация и участие: ТУК

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 12 март 2023г.

Пълна информация за събитието: ТУК

 

За контакти:

Боряна Ангелова

e-mail: b.mladenova@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 34

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи (B2B) по време на Industry 4.0 - International Business Meetings - Global Industrie 2023