Скъпи читатели,

Замисляли ли сте се, че хората винаги си пожелават да имат – да имат здраве, да имат късмет, да имат щастие, да имат пълна къща, нова кола… Да има достатъчно банани по магазините е един от най-ярките примери за демокрация в България. Сдобиването с тоалетна хартия беше висша форма на подготовка за пандемията, причинена от COVID-19. Пълната количка в хипермаркета е белег за висока степен на грижа към семейството. Да си го кажем така – ние сме хора от консуматорско общество и обичаме да имаме.

Този брой е посветен на хората, които ни помагат по-лесно да стигнем до нещата, които искаме, на тези, които ни осигуряват известна сигурност, че магазинът работи и в него всичко има. Посветихме броя на модерната търговия и я разнищихме по всички допирателни – от фондовата борса до касовата бележка, от магазин като Кауфланд, който дава работа на 6 000 души, до Ива, която прави натурален сапун в кухнята си, защото да купиш и продадеш е изкуство и заслужава да поговорим за него.

В брой 8 правим бизнес разходка до Пловдив, за да отпразнуваме заедно 60-годишнината на най-големия производител на продукти от цветни метали и сплави от олово и цинк в Източна и Централна Европа – КЦМ, да си поговорим с кмета, с директора на Икономическа зона “Тракия”, с ректора на Университета по хранителни технологии, който има 65-годишна история и е един от най-важните центрове в България в областта на хранителната наука и технологиите, и единствен по рода си на Балканския полуостров, както и с хората на изкуството в емблематичния квартал „Капана“.

Говорим си още с бивши министри за настоящи приоритети. С опитни предприемачи и прохождащи ентусиасти. С експерти и хора на делата. Попитахме и децата, и младите, които са се върнали от чужбина, и старите вещи в занаята.

И този брой създадохме с душа, ентусиазъм, приятели и съмишленици, защото вярваме, че има смисъл доброто да се споделя, проблемите да се разискват, експертите да говорят без цензура, предприемачите да имат своето списание!

Приятно четене и потвърдете поръчката!

Вие вече сте част от 54-процентния ръст на електронната търговия у нас!

 

Редакционен екип

_________

Вижте всички статии ТУК!

Ако желаете да заявите доставка, направете го ОТТУК!

_________

ISSN 2683-1058

Издател: Издателска къща "Божидар Данев" ЕООД

 

Дата: 15.05.2021

Автор: БСК

Прочетено: 343