Преди броени дни хотелът отвори Regency Club за гостите си от страната и чужбина

Първият хотел в България от световната верига Hyatt отпразнува първия си рожден ден. Hyatt Regency Sofia отвори врати на 1 септември 2020 и въпреки световната пандемия и тежките времена за туристическата индустрия, отбеляза множество успехи. 

Само месеци след откриването си той бе отличен за градски хотел на годината на престижните награди “Сграда на годината”, получи златна звезда от гилдията на най-добрите конгресни центрове в Европа, бе номиниран в 2 категории ("Водещ хотел в България 2021" и "Водещ нов хотел в Европа 2021") в 28-те Световни награди за туризъм и стана единственият български хотел, който се бори освен в националната, и в общоевропейската категория на Световните MICE награди. 

Само за година в хотела се проведоха мероприятия от всякакъв размер и характер - от виртуални и хибридни конференции, частни партита и сватбени тържества до представяне на нови модели автомобили, гала вечери и церемонии по награждаване. Короната в портфолиото на хотела - ексклузивното пространство на покрива The Loft също не остана незабелязано и броени месеци след откриването си се нареди сред най-иновативните пространства за събития сред 1000-те хотела от американската верига в цял свят. 

Още в първата си година барът на Hyatt - The Scene Rooftop Bar стана най-горещата парти точка, където столичани и гости на града се наслаждават на авторски коктейли в изтънчена обстановка, с неповторима гледка към красивите залези зад кубетата на “Св. Александър Невски”. Ресторантът на Hyatt Regency Sofia - The Revolutionary Dining Room, вдъхновен от визионерите на миналото, настоящето и бъдещето, стана категоричен фаворит на публиката и бе отличен за “Най-добър нов ресторант на годината” на наградите на GoGuide. 

Hyatt Regency Sofia отвори и уелнес център от световна класа - Ortus Wellness предлага на посетителите си бягство от ежедневието с най-новото кардио и силово оборудване, ексклузивен набор от съоръжения, авторски терапии, процедури и ритуали, фокусирани върху балансирания начин на живот. От съвсем скоро на разположение на гостите е и най-новият салон за красота от премиум веригата Selena ES. 

В средата на месец септември отвори врати и ексклузивният клубен салон на хотела. Regency Club прердлага на своите гости, отседнали в клубни стаи и апартаменти, стилен интериор, частна заседателна зала, външна тераса с камина и удобства като безплатни закуски и напитки. 

Да откриеш хотел от нов за България бранд в ситуацията на световна пандемия беше решение, което изисква много кураж. И съм горд, че не само се утвърдихме и получихме много признания, но и предложихме услуга и изживяване, което досега не съществуваше на пазара и беше оценено както от нашите бизнес партньори, така и от нашите гости” - сподели Лоран Шодер, генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia и подчерта, че “Нито едно от постиженията ни нямаше да е възможно без изключителния екип, който изградихме, който действаше смело през предизвикателствата и показа устрем, адаптивност, предприемачески дух и най-вече истинска грижа към колегите и гостите. И именно това е най-голямата ми гордост - екипът, който олицетвори всички ценности на Hyatt Regency в София. Бъдещето е пред нас и ще продължаваме да даваме най-доброто от себе си за да оправдаем доверието на нашите гости, партньори и колеги”.

 

 

 

 

Дата: 14.09.2021

Прочетено: 249