08.04.2020

Ромпетрол България дари 10 000 литра гориво в подкрепа на държавата в борбата за контрол на пандемията Covid 19. Дарението се координира от Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и ще бъде разпределено в зависимост от нуждите на различните общини, засегнати от пандемията, а горивото може да бъде заредено на всяка бензиностанция Ромпетрол в страната.

"KMG International подкрепя държавите да минимизират ефектите от пандемията във всички засегнати страни, където присъства марката Rompetrol. Сега, когато социалното разстояние се превърна в норма, трябва да останем заедно, солидарни и да подкрепим всички обществени начинания за преодоляване на ситуацията, генерирана от Covid 19, коментира Ивайло Трендафилов, изпълнителен директор на Ромпетрол България.

Бензиностанциите на Rompetrol България продължават да работят при засилени мерки за сигурност. Основният приоритет на компанията в момента е да гарантира защитата и сигурността на своите служители и техните семейства, както и на всички сътрудници и клиенти, които използват продукти и услуги на Rompetrol, допълни той.

В обектите на Ромпетрол се спазва строга програма за дезинфекция на всеки час на директните, контактни повърхности: дръжките на всички врати на бензиностанцията, сервизните маси в магазина и терасата, касовите апарати, плотовете за приготвяне на кафе, външните части на гастро прозорците, клавиатурите, бутоните за автомивка и вакуумна система, бутоните за въздух, вода, помпи, устройствата за четене на карти за гориво, дръжки на пистолети за гориво, всяко друго оборудване, при което клиентът или служителят влизат в пряк контакт. Подът на магазина се почиства/измива поне четири пъти на ден.

 

Дата: 08.04.2020

Източник: Сп. Мениджър

Прочетено: 3044