24.01.2023

JTI България е отличена като топ работодател за девета поредна година за отличните си условия на работа. 

„Тази награда е поредното доказателство за две много важни за нас неща. От една страна – за усилията на компанията да предлага възможно най-добрите условия на своите служители, така че те да имат възможност да развиват потенциала си и да се чувстват мотивирани и щастливи. А от друга - че служителите на JTI са в основата на компанията, на нейната култура, развитие и успех.“, коментира главният мениджър на JTI България Мартон Патаки. 

JTI също е отличена като глобален топ работодател 2023 от Top Employers Institute за девета поредна година. JTI e една от само 15 глобални компании, отличени за изключителните си политики и практики в областта на човешките ресурси в глобален мащаб. 

В допълнение на високото признание, JTI е успешно сертифицирана като глобален топ работодател 2023 в Африка, Азиатско-Тихоокеанския регион, Северна Америка, Близкия Изток и Европа, включително и в България. Към момента успешно сертифицирани от Top Employers Institute са 63 JTI дружества в 62 държави. 

“Сертифицирането ни като глобален топ работодател за девета поредна година е признание за всички в JTI, които влагат страст и отдаденост в работата си всеки ден“, коментира Гергана Андреева, старши вицепрезидент „Хора и организационна култура“ и „Корпоративна сигурност“ в JTI. 

Сертификатът на Top Employers Institute е признание и за напредъка на JTI по отношение на грижата за физическото и ментално състояние на служителите, както и силният фокус върху разнообразието и включването. Сред високо оценените политики и практики на JTI, свързани с управлението на хора, се открояват дългосрочният ангажимент на компанията към подкрепата за служителите, гъвкавото работно време, политиката за ползване на платен отпуск, при която, без значение от пола, родителят може да ползва 20 седмици платен отпуск за отглеждане на дете в пълния размер на възнаграждението си, програмата за подкрепа на жените в компанията - „TOGETHER“, програмата LifeWorks, предоставяща възможност на служителите за консултации от специалисти по широк спектър от въпроси, които да подпомогнат и различни аспекти в личния им живот, и много други.

###

 

За допълнителна информация:

Димитър Найденов

Мениджър „Корпоративни въпроси“
Тел: 0886 924782

E-mail: dimitar.naydenov@jti.com

 

 

JTI е международна тютюнева и вейпинг компания, която оперира в над 130 страни. JTI е глобален собственик както на Winston, цигарена марка номер две в света, така и на Camel - извън САЩ. Други глобални марки, притежавани от JTI, са Mevius, LD, а в България и Sobranie. JTI е основен играч и на международния вейпинг пазар с нагреваемото устройство Ploom и с бранда си електронна цигара Logic. Централният офис на JTI се намира в Женева, Швейцария, а служителите на компанията са 48 000. JTI е отличена като Global Top Employer за девета поредна година. JTI е част от групата компании JT. За повече информация, посетете www.jti.com.


Top Employers Institute
е световно признат авторитет в отличаването на високите постижения в практиките, ориентирани към хората. Организацията спомага за ускоряването на процесите и обогатяването на трудовите практики. Чрез програмата за сертифициране „Top Employers“ участващите компании могат да бъдат оценени, признати и сертифицирани като предпочитан работодател. Основан преди 30 години, институтът „Top Employers“ е отличил 2 053 организации в 121 държави/региони. Сертифицираните като „Top Employers“ оказват положително влияние върху над 9.5 милиона служители в световен мащаб.

 

Дата: 24.01.2023

Източник: JTI България

Прочетено: 243