08.06.2012

Гости на тържеството бяха председателят на УС на БСК Сашо Дончев и главният секретар на камарата Петър Денев

Индустриална стопанска асоциация (ИСА) – Ямбол, отбеляза тържествено 30-годишнината от своето учредяване на 8 юни 2012 г., в присъствието на членове и партньори на организацията.

Гости на тържеството бяха и председателят на УС на БСК Сашо Дончев и главният секретар на камарата Петър Денев, които връчиха на ИСА-Ямбол почетния Златен знак на БСК, в знак на признание за заслугите на асоциацията за развитието на местния бизнес. Г-н Дончев и г-н Денев благодариха на ИСА-Ямбол за подкрепата и дългогодишното партньорство.

„Поздравявам Ви за умението да партнирате с местната администрация, за волята, с която отстоявате интересите на Вашите членове в местен и национален аспект, за разбирането, че бизнесът е градеж, а не политически фойерверк“, каза пред участниците в тържеството Сашо Дончев и не без чувство на местен патриотизъм отбеляза, че Ямбол е неговият роден град.

„Убеден съм, че отбелязвате своята 30-годишнина, не за да влезете в историята, а за да изразите уважението си към стореното от Вас и Вашите предшественици за развитието на областта, както и да заявите готовността си да бъдете фактор в икономическия живот и индустриалното развитие на региона“, каза още Сашо Дончев. Председателят на УС на БСК отправи пожелание ИСА-Ямбол да продължи да отстоява интересите на своите членове и да създава условия гилдията на свободните предприемачи да расте, да се развива и да укрепва икономически.

 

Дата: 08.06.2012

Източник: БСК

Прочетено: 4206