26.04.2013

За 33-ия си рожден ден БСК получи много поздравления от организации, фирми, институции, медии и др.

„През годините БСК се наложи като активен партньор в социално-икономическите отношения между държавата, бизнеса и синдикалните организации. Вашите професионални анализи и навременни позиции по актуални теми за бизнеса и обществото са ценни за нас, представителите на изпълнителната власт. Надявам се нашата взаимна работа в името на конструктивния диалог, разумните решения и социално-ефективните действия да продължат“, ни написа министърът на финансите Калин Христов.

Ръководството на Асоциацията на индустриалния капитал в България ни пожела професионални успехи, здраве и благополучие. В писмо до председателя на УС на БСК Сашо Дончев и изпълнителния председател на камарата Божидар Данев се казва: „От времето на основаването си БСК се утвърди като безспорен авторитет в публичното пространство и фактор в социално-икономическите отношения. Дългогодишният опит, професионализъм и отстояването на позициите в социалния диалог правят БСК желан партньор на всички равнища.“

В поздравителния адрес от УС на Стопанска камара – Варна, се казва: „Вашият празник е и наш празник. Казваме това с чувство на благодарност за партньорството, което имаме. От далечната 1980 г. до днес БСК доказа своя капацитет, мащабност на действие и необходимост, признати у нас и в чужбина. Заложеното преди 33 години ще остане да съществува и развива. Ще продължава да бъде опора и да защитава интересите на бизнеса. Пожелаваме здраве, дръзновение и творчески успехи на екипа на БСК“

„Честито! Още поне 3 по 33 да направите и пак да ни изпратите прессъобщение“, написа Мара Георгиева, журналист от в. „Капитал“. Поздравления и пожелания за здраве и бъдещи успехи получихме още от Пресцентъра на Министерството на финансите, Пресцентъра на Главната инспекция на труда, редакциите на в. „Сега“, в. „Стандарт“, Investor.bg  и много други.

Благодарим на всички, които ни уважиха! Обещаваме и занапред да не изневеряваме на утвърдения си вече стил на позитивно отношение към всички, с които партнираме!

Дата: 26.04.2013

Източник: БСК

Прочетено: 9073