25.03.2024

Кандидатствайте до 15 април!

Формулярите за кандидатстване в първи етап на националния конкурс за имотния сектор REAL ESTATE AWARDS са отворени и ще бъдат активни до 15 април включително. Единственият национален конкурс за бранша ще се проведе при ясни критерии, съответстващи на различните категории, а кандидатите ще преминат през оценяването на експертно и независимо жури.

Конкурсът се провежда в няколко основни категории и подкатегории, като има за цел да насочи вниманието към строителните инвеститори, строителите на жилищни и бизнес проекти, дигиталните решения в областта на недвижимите имоти, както и агенциите за недвижими имоти. За първи път тази година REAL ESTATE AWARDS ще отличи и брокер на недвижими имоти, определен от имотния бранш.

Всички категории и техните подкатегории в националния конкурс REAL ESTATE AWARDS са:

1. Агенция за недвижими имоти на годината за 2023 г.
· Агенция за недвижими имоти с над 10 брокери;
· Агенция за недвижими имоти от 5 до 9 брокери;
· Агенция за недвижими имоти с до 4 брокера;
· Дебют на Агенция за недвижими имоти;
· Най-динамично развиваща се компания.
2. Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти
3. Брокер на годината
4. Имот на годината
5. PropTech
6. Реклама на имот

Участници в конкурса могат да бъдат всички агенции за недвижими имоти, инвеститори и строителни компании, регистрирани по Търговския закон. Победителите ще бъдат избрани след класиране на кандидатите в резултат на обстойно обсъждане на експертното жури. При кандидатстване с попълнен формуляр за една от всички категории, желаещи могат да се включат в надпреварата за специалната награда на проекта – уикенд за двама със закуска и вечеря в Гранд Хотел Банско, като печелившият ще бъде избран чрез жребий по време на официалната церемония по награждаване.

Формулярите за номиниране в конкурса REAL ESTATE AWARDS са отворени и активни в страницата на проекта на онлайн платформата Investor Media PRO - ТУК.

Генерален партньор на Real Estate Awards е Пощенска банка. Основен партньор е Имоти Премиер. Конкурсът се организира с подкрепата на М Кар Груп – BMW дилър, Unique Estates, New Estates, ЕРА България, Явлена недвижими имоти, Devin, LATE CAFÉ & ROASTERY, Винарна Ловико Сухиндол, White Bite Catering, HIT Max и J Point Group.

Институционални партньори на проекта са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти "FIABCI", Камарата на строителите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация, Камара на архитектите в България, Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес и Столична община.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вестник "Строител" и Stolica.bg.

Дата: 25.03.2024

Източник: BGlobal

Прочетено: 224