06.10.2022 - 07.10.2022

На 6 и 7 октомври 2022 г. СУ „Св. Климент Охридски“ организира две кариерни борси в сградата на университета, в които ще се включат над 100 студента от най-старото висше учебно заведение в България. 

Кариерните борси са част от дейностите по кариерно консултиране и ориентиране на студенти. Те ще дадат възможност на обучаващите се в бакалаварски или магистърски програми, които търсят кариерно развитие в съответната професионална област, да се срещнат с български и чуждестранни компании – лидери в своя бранш и да открият своето ново работно място или стаж. 

От страна на частния сектор, в кариерните борси се очаква да участват представители на стартиращи и установени иновативни бизнеси:

  • Фирми, работещи в сферата на информационните и комуникационните технологии (вкл. софтуер, телекомуникации и аутсорсинг)
  • Фирми в сферата на технологичните индустрии
  • Фирми в сферата на киберсигурността и корпоративната сигурност
  • Фирми в сферата на социалната логистика 

Кариерните борси се организират в рамките на два проекта, финансирани от оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014 – 2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове, по които СУ „Св. Климент Охридски“ е бенефициент заедно с други висши учебни заведения.

Участието е безплатно! 

Регистрацията от страна на фирмите е до 30-ти септември 2022 г. , на е-мейл адреса, посочен в регистрационните формуляри за 6 октомври и за 7 октомври.

Събитията могат да бъдат от полза за намирането на нови стажанти или бъдещи служители.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

СУ „Св. Климент Охридски“ организира кариерни борси на 6 и 7 октомври 2022 г. в гр. София