COVID-19
Общо: 96

Дидор Трейд еоод Предлага : памучни защитни маски

Дидор Трейд еоод - Русе

ДИДОР ТРЕЙД ЕООД град Русе предлага: двупластови памучни защитни маски за многократна употреба в различни десени. Цена: 1.80 лв. без ДДС Телефон за връзка 0888 259394

Дата: 27.03.2020

Свържи се

Испански и полски болници, и словашка компания Търси : медицинско оборудване/ изделия и дезинфектанти

Испански и полски болници, и словашка компания - --

Испански и полски болници, и словашка компания търсят български производители и/или доставчици на следното медицинско оборудване/ изделия и дезинфектанти: - хирургически маски; - предпазни медицински облекла; - ръкавици; - течен сапун; - дезинфекционни течности (мин. 70% алкохол, но други също биха били полезни). За повече информация заинтересованите фирми мога да изпратят запитване на: Лора Любенова, e-mail: ierc3@bia-bg.com (експерт в Център "Външноикономическо сътрудничество" при БСК)

Виж повече...

Дата: 27.03.2020

Свържи се

"ДИКЕНС ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД Предлага : ARKEMA Altuglas SG7 -- термопластичен полимер за медицински цели

"ДИКЕНС ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД - Варна

Около 350 кг полиметилметакрилат на гранули. Подходящ за производство на всякакви медицински изделия, осъществяващи временен или постоянен допир с части от тялото или лигавицата.

Виж повече...

Дата: 27.03.2020

Свържи се

Сдружение „Кооперативен клъстер“ Предлага : Лични предпазни средства (маски и облекла) в цялата страна

Сдружение „Кооперативен клъстер“ - София

1. Хипоалергенна санитарна полумаска за многократна употреба, двуслойна и трислойна, изработена от тъкан и нетъкан текстил. ISO 17050-1,БДС 4435-82. Вижте СПЕЦИФИКАЦИЯ! 2. Защитен гащеризон за еднократна употреба, хипоалергенен от нетъкан текстил ISO 17050-1,БДС 4435-82 Изделията са изработени от кооперации на хора с увреждания изцяло от български материали.

Виж повече...

Дата: 27.03.2020

Свържи се

Елиос БГ ЕООД Предлага : Преводи в електронен вид

Елиос БГ ЕООД - София

Агенция за преводи Елиос БГ предлага бързи, точни и професионални преводи в ЕЛЕКТРОНЕН ВИД за всякакви лични и фирмени нужди. Агенцията е с многогодишен опит и е оторизирана от Министерството на Външните работи. Извършваме преводи на ВСЯКАКЪВ тип текстове и на почти ВСИЧКИ езици: рекламни материали, уеб страници, текстове в различни сектори на икономиката, правото, медицината, техниката. Моля, отправяйте запитвания на електронна поща: elios@abv.bg , или на телефони: 0889600162, 00359 /0/ 876609763.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

Малка реклама ООД Предлага : Защитни шлемове

Малка реклама ООД - Варна

Произвеждаме защитни шлемове - леки и удобни за носене, защитен филм против изпотяване, захващане с ластична лента, иновативен дизайн. Цена до 50бр - 8,00лв Цена 50-100бр - 6,90лв Цена над 100бр - по договаряне.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

Агро-Ойл ООД Предлага : Хигиенни МАСКИ за защита на населението

Агро-Ойл ООД - София

Black & White 1-слойна хигиенна маска от нетъкан текстил • за еднократна употреба Цена: 0.95 лв. без ДДС Black & White 2-слойна или 3-слойна хигиенна маска с джоб • за многократна употреба • джоб за слагане на допълнителна защита • подходяща за машинно или ръчно пране Цена: 2,50 лв. без ДДС Black & White 3-слойна хигиенна маска тип шлем (по поръчка) • за многократна употреба • джоб за слагане на допълнителна защита • подходяща за машинно или ръчно пране Цена: 3,50 лв. без ДДС ВАЖНО: Хигиенните маски не са стерилни и не са ЛПС по смисъла на Регламент (ЕС) 216/425. Ако използвате маската с цел предпазване от вируси, моля имайте предвид и спазвайте и препоръките на СЗО. Препоръчително е да разполагате с повече маски, в зависимост от времетраенето на престоя ви във външна среда. За повече информация и поръчка: Email: agrooilood@gmail.com и тел: 088 66 08 636

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

MB Comms. Предлага : Пробийте медийния шум и стигнете до съзнанието на аудиторията си бързо и ударно. Спечелете клиенти чрез образователни материали, без да плащате за тях.

MB Comms. - София

В суматохата на кризата и в лавината от информация е още по-трудно да бъдете забелязани. Има обаче интелигентен и бърз начин на разумна цена да се откроите и да се позиционирате като решение за клиентите си и за потребителите. Компаниите, които се довериха на MB Comms. са представени във всички национални и регионални медии в страната, продуктите им са позиционирани в образователни и полезни материали, резултатите им в търсачките са впечатляващи и постигнати с изключително конкурентни бюджети. Обадете ни се да обсъдим как можем да постигнем това и за вас, за да засилите продажбите си.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

"InfoGraffiti" Ltd Предлага : Увеличете ефективността на търговските си оферти с над 70-90%, излезте напред в търсачките и в социалните мрежи!

"InfoGraffiti" Ltd - София

Чудите се как да пробиете информационната лавина? Борите се за вниманието на клиентите си? Питате се как да направите по- ефективни търговските и продуктовите си презентации, как да генерирате нови контакти и клиенти чрез съдържание, да подобрите продуктовите и корпоративните си видеа и инфографики? Има начини да успеете лесно. Мозъците ни обработват над 90% визуална информация и игнорират останалото особено във време на криза. InfoGraffiti преодолява ефективно бариерата на вниманието за малки и големи компании на 4 континента.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

РАДА ЕАД Предлага : Предпазни маски

РАДА ЕАД - Добрич

РАДА ЕАД град Добрич предлага: Изработка на двупластови памучни защитни маски за многократна употреба с джоб / възможност за поставяне на марля или филтър /. Предлагат се в разнообразен десен. Цена: 2.00 лв. без ДДС Плащане: - 100% авансово плащане по банков път / с проформа фактура / или наложен платеж с пощенски паричен превод при получаване на маските с куриер. Телефон за връзка и уточняване срок на изпълнение: 0886690190 Марияна Младенова

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

"ФолиАрт" ООД - Добрич Предлага : Защитни шлемове против COVID-19 (8 лв.)

"ФолиАрт" ООД - Добрич - Добрич

„ФолиАрт“ ООД предлага защитни шлемове от поликарбон. Продуктът отговаря на всички санитарно-хигиенни и технически изисквания. Изработен е от PET – за обща употреба, абсолютно прозрачен, не се влияе от въздействието на спирт и други високо алкохолни разтворители и дезинфектанти. Възможност за многократна употреба, след почистване. Цена на дребно: 8 лв. без ДДС. За по-големи количества цената е по договаряне. За контакт: foliart@foliart.net, тел. 0899 86 30 48 (Мартин Радев) или 0899 86 30 50 (Николай Радев).

Виж повече...

Дата: 25.03.2020

Свържи се

"Естелла - 2005" ООД Предлага : Предпазни маски за многократна употреба

"Естелла - 2005" ООД - Бургас

Фирма "Естелла- 2005" ООД Бургас разполага на склад с предпазни маски за многократна употреба. Маските са с плътност 300 микрограма и не запотяват лицето при носене. Изработени са от чист памук и не предизвикват алергии и неприятни състояния на устната кухина както маските изработени с изкуствени материали. Фирмата е регистрирана по ДДС и издава фактури. Цена на маска с ДДС 2.80 лв. Можете да се свържете с нас на телефон 0988 753 171 - Митка Георгиева. Разполагаме на склад й с тениски бели и цветни цена с ДДС - 4.80 лв. Белина - 1.20 лв. с ДДС Овлажняващи кърпи за ръце 1.90 лв. цена с ДДС. При желание можем да доставим и по-големи количества от продуктите!

Виж повече...

Дата: 25.03.2020

Свържи се

Industry Scout /Нова Лоджик Къмпани ООД/ Предлага : Експресно намиране на складови служители, производствени работници, пикъри, сортировачи, общи работици и др. с различен профил, съобразен с нуждите на вашия бизнес

Industry Scout /Нова Лоджик Къмпани ООД/ - София

Industry Scout е HR консултантски бранд – част от Talent Group , фокусиран в индустриалния подбор и селекцията на специалисти за ключови сектори като производство, строителство, транспорт и логистика и др. Ние предоставяме ефективни работни решения както на компаниите, така и на кандидатите. Разполагаме с най-голямата профилирана база данни от индуструални специалисти в България. Гарантираме, че ще намерим най-правилното решение за Вас! Свържете се с нас на e-mail или на тел. 0877 137 509

„Нова Лоджик Къмпани“ ООД - Лиценз от МТСП, N 2564, валиден от 03.07.2018 - безсрочен

Website: www.industryscout.bg

Виж повече...

Дата: 25.03.2020

Свържи се

Работоспособни.бг ЕООД Предлага : Кариерна платформа за хората с увреждания

Работоспособни.бг ЕООД - София

Екипът на Работоспособни.бг отправя покана към всички социално-отговорни работодатели да посетят Платформата и да се запознаят с възможностите, които тя им предоставя. Добре дошли! Работоспособни.бг е бизнес проект, част от социалната икономика на Република България. Работоспособни.бг е независима кариерна Платформа за подкрепа на бизнеса и на хората с увреждания, които активно търсят начален старт или развитие на своята професионална кариера. Ние от Работоспособни.бг разбираме кариерните нужди на хората с увреждания и приветстваме нарастващия брой социално-отговорни работодатели, като откликваме на общата необходимост от Платформа, свързваща търсещи и предлагащи работа. Работоспособни.бг е създаден с идеята да предостави реални възможности за приобщаването на хората с увреждания към пазара на труда на XXI век. Мисията на Работоспособни.бг е да направи пазара на труда по-ефективен, като създаде нужния потенциал за развитие на социалната икономика в Република България. От екипа на Работоспособни.бг

Виж повече...

Дата: 25.03.2020

Свържи се

БИО ЛАКОН БЪЛГАРИЯ ЕООД Предлага : ДЕЗИНФЕКТАНТИ

БИО ЛАКОН БЪЛГАРИЯ ЕООД - София

Предлагаме широка гама дезинфектанти за ръце (гел и течен) с високо съдържание на етанол (над 70%), твърди повърхности и подови настилки! Течни дезинфектанти за ръце: 0,750 мл - 22.00 лв 1 л - 27.00 лв 10 л - 228.00 лв Гел дезинфектанти за ръце: 200 мл - 7.20 лв 250 мл - 8,40 Дезинфектант за твърди повърхности: 0,500 мл - 20 лв 5 л - 144,00 лв 10 л - 252,00 лв Дезинфектант за подови настилки (концентрат): 1 кг - 40,00 лв 10 кг - 320,00 лв Всички цени са с включен ДДС Тел. 0890 955 559. Мейл: biolakon@gmail.com

Виж повече...

Дата: 24.03.2020

Свържи се

"МИКСТ СОРСИС"ЕООД Предлага : Онлайн платформата ми за електронни услуги по право, финанси и управление

"МИКСТ СОРСИС"ЕООД - София

www.onlineoffice.bg е платформата ми за електронни услуги по право, финанси и управление. Очаквам Ви и се надявам да бъда полезна! Даниела Митева Основател и Управител на Онлайн офис

Виж повече...

Дата: 24.03.2020

Свържи се

"Естелла - 2005" ООД Предлага : Предпазни маски за многократна употреба

"Естелла - 2005" ООД - Бургас

Фирма "Естелла- 2005" ООД Бургас разполага на склад с предпазни маски за многократна употреба. Маските са с плътност 300 микрограма и не запотяват лицето при носене. Изработени са от чист памук и не предизвикват алергии и неприятни състояния на устната кухина както маските изработени с изкуствени материали. Фирмата е регистрирана по ДДС и издава фактури. Цена на маска с ДДС 2.80 лв. Можете да се свържете с нас на телефон 0988 753 171 - Митка Георгиева. Разполагаме на склад й с тениски бели и цветни цена с ДДС - 4.80 лв. Белина - 1.20 лв. с ДДС Овлажняващи кърпи за ръце 1.90 лв. цена с ДДС. При желание можем да доставим и по-големи количества от продуктите!

Виж повече...

Дата: 24.03.2020

Свържи се

МИКАДА ЕООД Предлага : Счетоводствни услуги и консултации

МИКАДА ЕООД - Казанлък

МИКАДА ЕООД предлага абонаментно счетоводно обслужване на юридически и физически лица от страната и чужбина, както и консултации в областта на счетоводството, трудово-осигурителното и данъчно законодателство в Република България. 

Виж повече...

Дата: 24.03.2020

Свържи се

ГРИНИ-ГН ЕООД Предлага : Памучни маски за многократна употреба

ГРИНИ-ГН ЕООД - София

Предлагаме памучни маски за многократна употреба, различни цветове и размери в наличност. Единична цена 4,00 лв с вкл. ДДС, възможност за отстъпки при покупка на едро. Маските не са медицински продукт!

Виж повече...

Дата: 24.03.2020

Свържи се

С+С АУТОМАТИОН ООД Предлага : Аутсорсинг услуги за осигуряване непрекъсваемост на процесите по изчисляване на възнагражденията и обработка на счетоводната информация

С+С АУТОМАТИОН ООД - Sofia

В настоящата обстановка предлагаме аутсорсинг услуги чрез дистанционна обработка на Вашата информация, за да осигурим непрекъсваемост на тези процеси. Ние сме производител на софтуерната система ПОЛИКОНТ ERP - пълнообхватна, мощна и високопроизводителна система, която притежава всички необходими инструменти за обработка на информацията, свързана с управление на човешките ресурси, възнагражденията и счетоводството. Предоставяме хостинг на клиентските бази данни на наши сървери. За повишаване нивото на защита на данните предлагаме криптиране и колокация на данните в дейта център. Достъпът до данните е контролиран чрез разработени специални мерки в контекста на Европейския регламент за защита на личните данни (GDPR). Екипът ни разполага с висококвалифицирани специалисти и гарантира високо качество на предлаганата услуга.

Виж повече...

Дата: 24.03.2020

Свържи се

Ако желаете публикуваната от Вас обява да бъде премахната, пишете на адрес offer@bia-bg.com

Прочетено: 7406