От 1 март 2021 г. Българската стопанска камара се помещава на адрес: София 1527, ул. Чаталджа 76. Телефоните и Email адресите на екипа на БСК се запазват!

10-етажна бизнес сграда BIA SKY Office Building, собственост на дъщерното дружество “БСК Имоти” ЕООД, събира под един покрив екипа на Българската стопанска камара, БИК “Капиталов Пазар” ЕООД, Издателска къща “Божидар Данев” ЕООД и Арбитражния съд към БСК.

Сградата следва идеята да се превърне не просто в пространство с модерни офиси, а да създаде цялостна благоприятна среда за развитие на бизнеса. Ето защо, вратите на BIA SKY Office Building са широко отворени, както за наши гости, така и за бъдещи наематели, с които споделяме еднакви ценности.

Частта за Българската стопанска камара е разгърната на четири нива (партер, първите 2 етажа “open space” и офиси на ет. 4), с обща площ 1520 кв.м. Връзката между отделните нива се осъществява по еднораменна стълба и един комбиниран асансьор (товаро-пътнически), като са покрити изискванията за достъпна среда. Обособени са гаражни клетки и складови площи (общо 830 м2).

ВЖ. СНИМКИ

В райнона е синя зона до 20:00 ч. 
Прилагаме карта с възможности за паркиране.
Метростанция "Театрална" се намира на 6 мин. пеша от адреса.

БСК предлага под наем зали за заседания, семинари, конференции и други събития.

Залите са оборудвани с модерно обзавеждане и технически възможности -
аудио и видео системи, мултимедийна техника и екрани.

БСК предлага и съдействие при организирането на мероприятия,
включително медийно оповестяване, изработка на материали, кетъринг и др.

Подробно описание на залите, ценоразпис и форма за заявка вижте ТУК!

 • Етаж 5 – един обединен офис (211 м2)
 • Етажи от 06-ти до 10-ти – по два офиса на етаж (91 м2 и 120 м2.)

Нашите наематели получават:

 • Висококачествено строителство и гъвкаво офис пространство,
 • Независим достъп на отделните обитатели до своите офиси,  
 • Отделно електрическо табло за всеки офис, отделен електромер и партида,
 • Денонощна охрана,
 • Удобен градски транспорт и лесен достъп с автомобил,
 • Възможност за лого/реклама на калкани,
 • Ползване на многофункционални зали за обучения и официални срещи,
 • Възможност за активно участие в събитията на БСК, бизнес контакти и срещи на национално и международно равнище,
 • Възможност за ползване на всички предоставяни от БСК услуги и др.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Подови настилки: В офисите – ламиниран паркет, в баните и тоалетните – гранитогрес, в предверията, терасите, стълбищата – плочи гранитогрес.

Покритие на стените: Латекс в офисите, гранитогрес в мокрите помещения.

Покритие на таваните: Латекс в офисите и противоплесенна боя в санитарните и санитарно-битовите помещения.

Фасади: Облицовка от полиран гранитогрес, декоративна силикатна двупластова мазилка по офисните етажи.

Дограма: Нискоемисионно стъкло с предпазен фактор LT и прекъснат термомост.

Топлоизолация: Сградата е топлоизолирана по отделен проект за топлотехническа ефективност. Стените са топлоизолирани с 8 см ЕХР.

Сигурност: Осигурени са всички средства за противопожарна охрана, както и евакуационни пътища. Обектът има изградена СОТ инсталация.

Вътрешна инфраструктура: Всяко помещение е захранено с вода, налична техническа възможност за отваряне на телефонен пост и включване на кабелна телевизия, окабеляване (интернет). Монтирани осветителни тела. Пълна климатизационна система. 

Изберете престижен дом за Вашия бизнес!

 • Нова, неексплоатирана до момента и изцяло реновирана с обща квадратура от над 3 500 кв.м.: Реконструкцията на сградата възлиза на над 2 млн. лв. Интериорният дизайн е дело на Ligna Group и в него се преплитат индустриалният дизайн с модерното звучене. Сред проектите на компанията са: Vintry & Mercer - Лондон; Resorts World -Бирмингам; Хотел Edgbaston - Бирмингам и хотел Ampersand - Южен Кенсингтън Лондон; Хотел Marriott - Букурещ; Хотел Максимилиан - Прага; B&B Хотели в Германия; Хотел Балкан София, Севтополис Павел Баня, Офиси на La Poste, шоуруми на Toyota, Cитроен и Пежо шоуруми, магазини на L’Oreal във Франция, а от 2021 г. и сградата на Българска стопанска камара.
 • Грижа за здравето: Сградата е оборудвана с климатична система от ново поколение, с вградена австрийска система за антибактериално и антивирусно пречистване на въздуха.
 • Сигурност на достъпа от последно поколение: Благодарение на BIODIT, правим крачка напред в бъдещето и оставяме традиционното заключване с карти и кодове. Доверяваме се на първата в света wireless система за идентификация и контрол на достъпа, базирана на биометрични данни. В BIA SKY Office Building има 24-часов контролиран достъп, видеонаблюдение и жива охрана. Осигурени са всички средства за противопожарна охрана, както и евакуационни пътища.
 • Библиотека със свободен достъп: Библиотека “Божидар Данев” предоставя на своите читатели литература, свързана със стопанската история на страната, издания на ИК “Божидар Данев”, издания на БСК и книги от архива на Камарата. Амбицията на библиотеката е да събере литература от всички университети в страната и членове на БСК, и да даде свободен достъп до тях.
 • Техническа обезпеченост: БСК разполага със собствен сървър с RAM памет от 757 GB, както и дисков масив от 131 TB. Сървърното помещение отговаря на най-високите технически изисквания. Офисите на БСК имат оптична свързаност между етажите и мрежови копирни машини.
 • Оборудвани зали за обучения и събития: BIA SKY Office Building разполага с 2 зали за събития, с капацитет над 100 места, и обучителна зала.
 • Обособено пространство за външни събития, тип коктейл: На ет. 3 на сградата се разкрива красива панорамна гледка, с обособено място за пушачи.
 • Адаптиран достъп за хора със специални физически потребности
 • Вътрешен паркинг с подемник
 • Локация: BIA SKY Office Building се намира на ул. Чаталджа 76, между булевардите „Дондуков“ и „Генерал Данаил Николаев“. В непосредствено близост до метростанция “Театрална” и спирките на тролей 1 и 2, на пешеходно разстояние до парк Заимов, Дарик радио и театър “София”.

Да работим заедно!
Бъдете близо до бизнес събитията!

За цени и допълнителна информация:

„БСК Имоти“ ЕООД

гр. София, ул. „Чаталджа“ 76

тел. 02 9320948

ivank@bia-bg.com

 Намерете ни на картата:

 

Прочетено: 1