Прочетено: 812

imvestia.bg, 21.11.2020

Гостува Радосвет Радев - председател на една от най-големите работодателски организации у нас Българска стопанска камара, основател на първото и единствено частно радио с национален обхват "Дарик радио", председател на Съвета на директорите на „Дарик имоти България” АД, уважаван предприемач от международен калибър и човек на социалните каузи (вижте цялата му внушителна визитка по-долу).

За разлика от другите му многобройни медийни участия, при нас г-н Радев влиза в ролята на опитен строителен предприемач и инвеститор в имоти. Освен че е създал и ръководи едни от най-големите фондове в България, той е изключително успешен и в сферата на инвестициите в недвижима собственост. Зад гърба си има построени няколко жилищни сгради и над 25 000 кв. метра бизнес имоти.

В интервюто говорим за първите му сделки от 1997 г.; защо обича да инвестира в имоти; как избира проектите си и управлява времето си; кои са начините да станеш богат от недвижима собственост; какви уроци е научил от наематели като Mastercard; как е спечелил близо 2 милиона лева САМО от един имот; защо и как е осъдил ТРЪМП; за грешките и неуспехите му в бизнеса; за избора на лични приоритети и дали ще остави нещо наготово на децата си... И още много, много ценна информация и практични съвети.

Вижте всички бележки и теми от епизода ТУК