20.06.2011

ВСИЧКО ЗА КОНКУРСА ВИЖТЕ ТУК


Много компании в България са насочили усилията си към устойчивите политики. Какво кара тези бизнеси да бъдат активни (клиенти, конкуренти, активисти, регулаторни органи, служители и т.н.) и как промяната се случва вътре в компанията. Как висшият мениджмънт приема ангажимента „да бъдем зелени". Дори тогава, когато всички фактори са на лице, промяната може да се извършва прекалено бавно и постепенно. За много от компаниите зелените политики са само една добра възможност за добро представяне през обществеността.

Има ли компании-отличници?
 

На този въпрос ще отговори конкурсът на b2b Media „Най-зелените компании в България 2010". Подобно онлайн допитване и класиране се извършва за първи път в страната.

„Зеленото" 
става все по-съществен елемент от корпоративните практики по света и широко се възприема във всички индустрии. Ще го откриете в различни отрасли - строителство, транспорт, финанси, промишленост и др.

Компаниите в България могат да измерят своя напредък чрез платформата ICW, чрез която могат да кандидатстват онлайн.

Начертайте пътя, по който вашата фирма постига устойчивите си цели!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

„Най-зелените компании в България 2010”. Срок за кандидатстване - 20 юни!