31.03.2011

Сп. Uconomics, в партньорство с  CEZ GRUOP и Българската стопанска камара, организира на 31 март 2011 г. форум "Интелигентни работни места".


Вторият по рода си форум и тази година има за цел да срещне представители на заинтересованите страни в областта на развитието на човешките ресурси и работната среда, здравословните и безопасни условия на труд, фасилити мениджмънта, управлението на офис пространството и неговото изграждане. Акцентите на събитието са върху развитието на човешките ресурси и работната среда, здравословните и безопасни условия на труд, ергономията и дизайна,  интелигентните системи и решения, помагащи за ефективността на работните процеси.


Работната среда, е мястото, в което всеки един от нас прекарва повече от една трета от денонощието. От това какви са атмосферата и комфорта на работното място, взаимоотношенията работодател - служител, здравословните и безопасни условия на труд, в много голяма степен зависят всички, за да постигнат по-добри резултати за себе си, за бизнеса и за клиентите.


Вижте още:

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Втори годишен форум