18.09.2009

Стопанска камара – Варна, е организатор на Международен арт форум 'Без граници", който ще се състои от 18 до 20 септември 2009г. в "Двореца" - гр.Балчик.

В рамките на първото издание се състоя международна арт-мениджмънт конференция, в която участваха 33 участници от 9 държави от три континента. Темата на тази среща беше "Музика без граници". Форумът имаше за цел създаването на международна културна мрежа, бъдещ арт фестивал и превръщането на Североизточна България в своеобразен център на изкуството. Тази година се реализират голяма част от целите на първото издание.

Вторият международен арт форум също включва в себе си арт мениджмънт конференция. В нея ще участват над четиридесет водещи чуждестранни организатори от областта на музиката и културата от 24 държави от 4 континента.

В рамките на форума на 19 и 20 септември ще се проведе и международен фестивал на изкуствата. Той включва водещи музиканти и артисти от България, Великобритания, Гърция, Дания, Израел, Италия, Норвегия, Румъния, Словения, Турция и Швеция. Ще се проведат концерти: класическа музика, етно/уърлмюзик и джаз, презентация на арт документален филм, литературно представяне и изложба на художници.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Международен арт форум 'Без граници'