03.04.2012

„Младежката перспектива за растеж на българския бизнес в Европа” е темата на Седмото заседание на Съвета за обществени консултации към Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове.

Заседанието ще се проведе под председателството на Камен Колев, зам.-председател на БСК, на 3 април 2012 г., от 10.45 до 13.00 часа, в зала „Запад” на Народното събрание (пл. Народно събрание 2).

В заседанието ще участват официални представители на законодателната и изпълнителната власт, като се предвижда форумът да завърши с формулиране на препоръки за управленски мерки и дейности.

От името на БСК, в рамките на заседанието г-н Камен Колев ще направи презентация на тема „Новите компетенции на работната сила в нова Европа”.

Ще бъдат представени целите на осъществявания от БСК проект по ОП РЧР за изграждане на Информационна система за оценка на компетенциите на работната сила.

Вижте програмата на форума в прикачения по-долу файл!

Още за работата на Съвета за обществени консултации можете да видите ТУК
 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Младежката заетост ще обсъди Съветът за обществени консултации към Комисията по европейски въпроси и контрол на еврофондовете