28.03.2012

В съответствие с препоръките и предложенията на браншови и регионални организации и през настоящата година Българска стопанска камара ще продължи да предоставя трибуна за обсъждането на дискусионни проблеми под рубриката „Добри практики”. 

Част от поредицата работни срещи е семинарът на тема „Немският опит в организацията на интермодалния и регионалния транспорт и логистика – възможности за приложение в България”, организиран съвместно от БСК и фондация „Конрад Аденауер”.

Очаква се по време на дискусиите да бъдат обсъдени различни гледни точки за развитието на транспортната система у нас, която е от особена важност за бизнеса.

Сред партньорите на БСК по разглежданата тема са Технологичният център -София, Браншовата камара на железопътния транспорт, Националната компания „Железопътна инфраструктура”, Асоциацията на българските железопътни превозвачи и интермодални оператори, Индустриална стопанска асоциация – Пазарджик, Индустриална стопанска асоциация – Благоевград и  Сдружението на общините „Орфей” (Септември, Велинград, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище, Баня).

Семинарът ще се проведе на 28 март /сряда/ от 9,00 часа в Българска стопанска камара.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар „Немският опит в организацията на интермодалния и регионалния транспорт и логистика – възможности за приложение в България”