18.10.2012 - 19.10.2012

Локация: София, хотел Холидей Инн

Дата: 18 и 19 октомври 2012 г.

  • Официално откриване – 9:00 часа на 18 октомври
  • Пресконференция – 10.00 часа на 18 октомври в зала „Пирин”


Ключови участници:

  • инж. Антон ГИНЧЕВ, Фасилити мениджмънт консултинг
  • Сергей Койнов, изпълнителен директор, Forton International
  • Горан Миланов,зам. председател, Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА)
  • проф. д-р инж. Куниберт Ленъртс, Karlsruhe Institute of Technology


За повече информация: http://www.fmconference.bg/

За въпроси и акредитация:
Мария Кръстева
Маркетинг и ПР
Фасилити мениджмънт консултинг
0879 436 756, mkrasteva@publics.bg

***

Фасилити мениджмънт бизнесът в България е в растеж

  • Устойчивото развитие и ефективността на компаниите ще бъдат сред ключовите теми на 7. Международна фасилити мениджмънт конференция
  • Експерти в бранша от Европа ще бъдат сред лекторите на форума


Развитието на устойчиви търговски площи и учебни заведения ще бъдат сред основните акценти на тазгодишната Международна фасилити мениджмънт конференция, която ще се проведе за 7-ми пореден път в България. Форумът, чиято основна тема тази година ще бъде ефективността при управлението на сгради, ще се състои на 18 и 19 октомври в хотел Холидей Инн в София.

Форумът се организира от българската консултантска компания Фасилити Мениджмънт Консултинг ООД (www.fmc.bg), специализирана в сферата на фасилити мениджмънта, недвижимите имоти, административното планиране и управление на ресурсите.

В панела „Устойчивост“ ще бъдат представени две различни по функция, но устойчиви по признание сгради – Софарма Бизнес Тауърс и Англо-Американското училище в София. Проф. Куниберт Ленъртс ще разкаже за основните тенденции при устойчивия фасилити мениджмънт, а Иванка Ботева ще говори за немския стандарт за устойчивост DGNB и как той помага на търговските центрове.

В панела „Ефективност“ специален гост-лектор ще бъде проф. Кийт Аликзандър от Центъра по Фасилити Мениджмънт в Университета в Манчестър. Петър Пришъл, управител на една от водещите ФМ консултантски компании в Европа, ще говори за значението на ефективността за компаниите.

Интерес ще представлява и презентацията на г-жа Албена Паралингова – секторен консултант към проект на Българска Стопанска Камара за създаване на информационна система за оценка на компетенциите на фасилити мениджмънт бранша.

В сесията за „Отговорност“ тази година ще бъдат засегнати особено интересните теми за здравословни и безопасни условия на труд, както и защо ергономичните офис мебели са предпочитани от компаниите, които инвестират в развитие на човешките си ресурси.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

7-ма Международна фасилити мениджмънт конференция