08.08.2013

На 8 август 2013 г. от 11,00 ч. в конферентната зала на ОУ „Кирил Христов“ в град Стара Загора, министърът на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова ще участва в Кръгла маса по въпроси на образованието. В дискусията ще се включат директори на общински и държавни училища и на обслужващи звена от град Стара Загора.

В рамките на срещата ще бъде представена Информационната система за оценка на компетенциите MyCompetence.bg, разработена от Българската стопанска камара.

Целта на информационната система за оценка на компетенциите е да повиши адаптивността, ефективността и балансирането на търсенето и предлагането на пазара на труда чрез оценяване на знанията и уменията на работната сила на браншово и регионално ниво.

Повече за информационната система за оценка на компетенциите MyCompetence.bg можете да видите тук: www.mycompetence.bg

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Представяне на системата за оценка на компетенциите MyCompetence.bg в Стара Загора