11.09.2014

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара организира специализирано обучение на тема "Малки и средни предприятия в Хоризонт 2020" на 11 септември 2014 г., четвъртък, от 10:00 до 17:30 часа в сградата на БСК, ул. Алабин 16-20, гр. София. Обучението е насочено към малки и средни предприятия, желаещи да кандидатстват по програма Хоризонт 2020.

Целта на обучението е да Ви запознае с:

•    За кого е програма Хоризонт 2020;

•    Работа с Participant Portal Research;

•    Участие на предприятията в консорциуми и определяне на дейности и роли;

•    Инструмент за МСП;

•    Форма за кандидатстване по Х2020;

•    С какво Enterprise Europe Network може да Ви е полезен;

•    Пилотна програма „Бърз достъп до иновации“;

Лектор ще бъде г-н Евгени Косев - експерт европейско финансиране към Абърдийнския университет, Шотландия.  Евгени Косев ще сподели своя ценен опит и ноу-хау за най-голямата програма за научни изследвания и иновации в света. Евгени отговаря за Колежа по Физически науки към университета и конкретно за качественото изпълнение и административното обслужване на 21 текущи проекта по 7-ма Рамкова програма и повече от 40 проектни предложения по Хоризонт 2020 от началото на програмния период. В своите обучения той умее да предоставя практическо ноу-хау, както и да споделя опита си при управление на целия цикъл в международни проекти. 

Регистрации се приемат до 9 септември, вторник, или до изчерпване на местата! Може да бъде отказана регистрация на заинтересовани лица, за които преценим, че очакванията им няма да могат да бъдат удовлетворени.

Таксата за участие е 180 лв. с ДДС и е за един участник. Таксата включва: право на участие в обучението, материали на хартиен носител, кафе-паузи и обяд-бюфет.

Повече информация за събитието, програма и регистрационна форма ще намерите в прикачения файл! 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Специализирано обучение на тема