17.09.2014

Българска стопанска камара организира семинар "Подготовка и участие в панаири и брокерски срещи ", който ще се проведе на 17 септември, сряда, в БСК, ул. „Алабин” 16-20, София.

Предлагаме запознаване на участниците с основните правила за избор, планиране, организация и участие на панаири и изложения. Водещ лектор е Валя Попова, автор на книгите „Панаири и изложби”, Център за насърчаване на износа, 1999, публикациите “Винария - началото на една специализирана изложба”, “Участието в Партньорство на Балканите 2000” и др. Има специализации в САЩ и Япония. Заемала е ръководни позиции в Международен панаир Пловдив, Център за насърчаване на износа, Булгарреклама. Понастоящем е началник отдел „Панаири и изложби” в Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия. Веселин Илиев, гл. директор „Международно икономическо сътрудничество“ при БСК, ще запознае участниците с особености и изисквания при подготовка и участие в международни брокерски срещи, включително – демонстрация на работа с on-line платформи за управление на такива събития.

С оглед оптимален ефект, броят участници е ограничен. Регистрации за участие се приемат до 15 септември, понеделник, или до изчерпване на местата. Таксата от 120 лв. с ДДС се заплаща до 16 септември по банков път.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар: