06.11.2014 - 07.11.2014

Австрийската федерална икономическа камара в сътрудничество с Австрийското председателство на ЦЕИ и Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара организират 4-то издание на Дунавски бизнес форум. Събитието ще се проведе на 6 и 7 ноември 2014, във Виена, Австрия.

Основни теми са хранително-вкусовата промишленост, дуалната система на професионално обучение и усвояването на средства от ЕС. Форумът и двустранните бизнес срещи дават възможност за създаване на контакти с мениджъри на компании от страните от Дунавския регион.

Дунавският бизнес регион е първият, който изцяло се фокусира и върху моментното състояние, и върху бъдещето на веригите на създаване на допълнителна стойност в хранителната индустрия.

Конференцията ще се състои в рамките на Стратегията за Дунавски региона на Европейския съюз и кампанията „Go International”, инициирана от Австрийското федерално министерство на науката, развойната дейност и икономиката.

Участниците ще имат възможност предварително да организират и двустранни бизнес срещи (B2B) с потенциални партньори и да посетят Експо центъра, където фирмите и организациите от Дунавския регион ще представят продуктите и услугите си.

На втория ден ще бъдат организирани посещения до най-иновативните австрийски фирми от секторите храни и образование.

Участието в събитието е безплатно, но предвид ограничените места е препоръчително регистрацията за участие да бъде извършена в най-кратък срок.

 

Информация и регистрация

Моля да ни уведомите при регистрация.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес форум и двустранни бизнес срещи за компании от страните от Дунавския регион, 06-07 ноември 2014 г.