11.03.2015 - 13.03.2015

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара съвместно с „Виа Експо” имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер в областта на околната среда, енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, управление на отпадъци и рециклиране, управление и третиране на вода; екология и женско предприемачество на 13 март 2015 г., петък, от 10.30 – 18.00ч. в Интер Експо Център, София, България.

В рамките на 25 минути ще имате възможност да създадете ценни контакти за съвместен бизнес, трансфер на технологии, търсене и предлагане на иновативни продукти и услуги, необходими за подобряване на екологичните показатели и ресурси на предприятията.

Срещите ще се проведат в рамките на следните специализирани конференции и изложения в периода 11-13 Март 2015:

 

Основни сектори: енергийна ефективност, възобновяеми източници, управление на отпадъци и рециклиране, управление и третиране на водни ресурси, интелигентно строителство и градове, услуги и технологии за околната среда, женско предприемачество.

С помощта на специализирана интернет страница ще имате възможност за регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори по Ваш интерес.

Участието в срещите е безплатно. Участници, които имат изготвен график със срещи, но не присъстват на срещите, ще заплатят такса от 200 лв. Работен език ще бъде английски.

Краен срок за регистрация: 28.02.2015 г.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Go Green to Environment 2015 - Международни двустранни бизнес срещи. Срок за регистрация - 28 февруари!