12.03.2015

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара съвместно с Интер Експо Център имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер на 12 март 2015 г., четвъртък, от 10.30 – 18.00 ч. в Интер Експо Център, София, България.

В рамките на 25 минути ще имате възможност да създадете ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми по предварително заявени и разграфени срещи.

Срещите ще се проведат в рамките на  специализирана изложба MachTech & InnoTech.

Основни сектори:

  • Машиностроене, металообработване, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, контролно-измервателна апаратура, индустриалната електроника и роботика, изследване, развойна дейност и услуги, електротехника.

 

С помощта на специализирана интернет страница ще имате възможност за регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори по Ваш интерес.

За информация и регистрация моля посетете интернет страницата на събитието:

Участието в срещите е безплатно. Участници, които имат изготвен график със срещи, но не присъстват на срещите, ще заплатят такса от 200 лв. Работен език ще бъде английски.

Краен срок за регистрация: 28.02.2015 г.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

IndustryMatchmaking 2015  - Международни двустранни бизнес срещи. Срок за регистрация - 28 февруари!