15.07.2015

Българската стопанска камара и Фондация ФАЕЛ организират национална кръгла маса „Производство и маркетинг на български биопродукти”. Събитието ще се проведе на 15 юли 2015 г., сряда, 09.30 ч., в конферентната зала на Българската стопанска камара, ул. Алабин 16-20.

Целта на форума е да се привлече вниманието към биопродуктите и това да стане на една комплексна основа – от фермата до магазина и ресторанта, като се съберат на едно място водещи представители на различните заинтересовани групи – производители, търговци, администрация, експерти, сертифициращи органи, потребители.

Официални гости на събитието ще бъдат зам.-министърът на земеделието и храните Васил Грудев и изпълнителният председател на Българска стопанска камара Божидар Данев.

В рамките на събитието представяния ще направят:

  • Добринка Павлова  – директор на Дирекция “Биологично земеделие и растениевъдство” към Министерство на земеделието и храните;
  • Албена Симеонова – съпредседател на Българска асоциация биопродукти
  • проф. д-р Христина Янчева - зам.-ректор на Аграрен университет –Пловдив
  • проф. д.ик.н. Димитър Хаджиниколов – председател на УС на Фондация ФАЕЛ
  • Представители на биобизнеса в България
  • Други участници

 

С това събитие целим да поставим началото на ежегоден форум за комплексно обсъждане на настоящето и бъдещето на българското биопроизводство. По този начин се надяваме да подобрим рамковите условия на биопроизводството у нас, да разширим и задълбочим връзките между заинтересованите групи.

***

При желание да заявите своето присъствие моля пишете на Гергана Гиздина, експерт Връзки с обществеността, Българска стопанска камара.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Национална кръгла маса „Производство и маркетинг на български биопродукти”