07.12.2015

Изпълнителният председател на БСК Божидар Данев ще бъде лектор по време на конференция на тема: „Година на реформи в енергетиката. Каква е посоката?“.

Форумът ще се проведе на 7 декември 2015 г., понеделник, в столичния хотел „Витоша“, от  9.30 до 14.00 часа, а организатори са 3e-news.net, econ.bg и novinite.com, със съдействието на Български енергиен и минен форум и Институт за енергиен мениджмънт.

Участието на г-н Данев е в рамките на откриващата сесия на конференцията, посветена на развитието на пазарите на електроенергия и газ. В сесията ще участват още: Теменужка Петкова – министър на енергетиката, Делян Добрев – председател на Комисията по енергетика при Народното събрание, Иван Иванов - председател на Комисията за енергийно и водно регулиране, Жаклен Коен - изпълнителен директор на БЕХ, Гари Левсли - изпълнителен директор на „КонтурГлобал Марица Изток 3“, Иван Хиновски - председател на БЕМФ, Константин Стаменов - председател на БФИЕК, Велизар Киряков –председател на АПЕЕ, и проф. Атанас Тасев – енергиен експерт.

Пълната програма на форума вижте ТУК

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция: Година на реформи в енергетиката. Каква е посоката?