30.06.2016 - 01.07.2016

Семинар „Електрическата мобилност, част от умната мобилност на българските общини – европейски опит, практики и пилотни решения“ ще се проведе на 30 юни и 1 юли в гр. Панагюрище (заседателната зала на Общината).

Форумът се провежда в рамките на проект, изпълняван от Национална браншова камара за електрическа мобилност (ИКЕМ), с финансовата подкрепа на Фондация „Конрад Аденауер“ и Българската стопанска камара.

Семинарът ще бъде официално открит от председателя на ИКЕМ Илия Левков, главния секретар на БСК Петър Денев, председателя на Сдружението на предприемачите в гр. Панагюрище Николай Митев и представители на Фондация „Конрад Аденауер“, Община Панагюрище и Аутомив клъстер България.

За участие са поканени представители местната администрация, фирми, бизнес организации и клъстери, експерти, професионални гимназии и висши училища, заинтересовани от проблемите на електрическата мобилност.

ВЖ. ПРОГРАМА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар „Електрическата мобилност, част от умната мобилност на българските общини – европейски опит, практики и пилотни решения“