Конференциите Java2Days, CodeMonstersBusinessBooster и Technology4Business – под шапката Global Tech Summit ще се проведат от 15 до 17 ноември 2016 г. Официалното откриване ще се състои на 15 ноември 2016 г., от 9:30 часа, в зала “Витоша” на “Интер Експо Център”, София.

Събитията имат официалната подкрепа на Българска стопанска камара (БСК). Всички членове на БСК имат възможност да се възползват от специални цени за участие в конференциите с 30% отстъпка от регулярните цени (За да се възползвате от преференциалните цени е необходимо да пишете на е-mail: nadia@java2days.com).

Java2Days е втората по посещаемост конференция в Европа, посветена на Java технологиите, която ежегодно привлича повече от 1200 разработчици на софтуер от България и региона. През последните години Java се наложи като основен език за програмиране, който в момента  се използва на милиарди устройства в целия всят – от мобилни устройства и аксесоари, персонални компютри до корпоративни сървъри и инфраструктури.

CodeMonsters е международна конференция, която отново е предназначена за експертите от софтуерната индустрия, но обхваща технологиите, различни от Java. По този начин Java2Days заедно с CodeMonsters формират едно събитие, което изцяло представя актуалните технологии за разработка на софтуер и тенденциите в тяхното развитие.

BusinessBooster e събитие-инициатива, насочена към новостартиращите компании в областта на информационните технологии. То има за цел да срещне българските бизнесмени с успешни лидери и предприемачи от Силициевата долина в Съединените Щати, където се създават тенденциите в технологичния сегмент. 

Technology4Business ще представи тенденции в хай-тек решенията за малкия, средния бизнес и корпоративните потребители. ИТ мениджъри от държавния и частния сектор са поканени да присъстват безплатно на събитието, което акцентира на решенията в областта на т.нар. “облачни” технологии, риск мениджмънт, защита на данните, изграждане на високотехнологични инфраструктури и системи за управление на бизнеса.

 

За допълнителна информация:

Тел.: +359 894 772 258 и 02/9589965.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Java2Days, CodeMonsters, BusinessBooster и Technology4Business 2016 с подкрепата на Българска стопанска камара