04.04.2017

Церемонията по награждаването на победителите в конкурса „Кубратов меч“
за принос в развитието на електрическата мобилност в България през 2016 г.,

ще се състои на 4 април 2017 г., от 11.30 часа,
във фоайето до централния вход на Интер Експо Център, София.

Събитието ще се проведе в рамките на изложението MachTech&InnoTech, в което Индустриален клъстер електромобили (ИКЕМ) е партньор и участник вече шеста поредна година. След приключване на церемонията посетителите на изложението ще могат да видят на щанда на ИКЕМ различни видове електромобили и други алтернативни превозни средства.

Да връчат наградите са поканени: Йорданка Фандъкова - кмет на гр. София, Константин Делисивков - зам.-министър на енергетиката, Таня Христова – кмет на гр. Габрово, Николай Стойнев – зам.-председател на СОС, Екатерина Йорданова – председател на Транспортната комисия към СОС, Милена Васева – директор, ОП „Паркове и градини“ и др. 

Наградите "Кубратов меч" са традиция за ИКЕМ още от 2012 г. и чрез тях организацията изразява своята признателност към работещите в направление Електрическа мобилност, поощрявайки ги с грамоти и награди.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишни награди на ИКЕМ за принос в електрическата мобилност в България