18.05.2017

Tехнологичните тенденции, които създават нови пазари.

Интелигентни приложения, VR, AR.

Къде се намират българските компании спрямо тези тенденции?

Това ще обсъдят водещи компании от различни сектори, които оперират и в България, и на външни пазари по време на второто технологично издание на Клуб Investor.bg – Disruptive Technologies, което ще се проведе на 18 май в Capital Fort.


Основните теми в дискусиите:

  • най-перспективните пазари днес, възникнали от появата на нови технологии;
  • българските технологични компании, които печелят на външни пазари и какво може да се научи от тях;
  • интелигентните приложения в бизнеса - какво място заемат и оправдани ли са от финансова гледна точка за компаниите;
  • виртуалната и добавена реалност - приложение и перспективи за бизнеса в България.

Kъде се намира България спрямо новите пазарни модели и до колко българските IT решения са конкурентоспособни на световната сцена? Ще научите каква полза може да извлечете на местна почва и как това може да помогне на компанията Ви да повиши стойността си в очите на потребителите.

Сред участниците в дискусионните панели са: Искрен Иванов, старши специалист Бизнес развитие, VIVACOM, Ивайло Иванов, оперативен директор на IUVO GROUP, Атанас Киряков, изп. директор на ОНТОТЕКСТ(част от СИРМА ГРУП ХОЛДИНГ), Александър Балкански, ALLTERCO, Виктор Манев, съосновател и партньор в IMPETUS CAPITAL. Модератор на дискусиите е ЕЛЕНА КИРИЛОВА, редактор в INVESTOR.BG и водещ в BLOOMBERG TV BULGARIA.

Клуб Investor.bg Disruptive Technologies ще се проведе на 18 май в Capital Fort.

Запазете своето място сега!

Регистрирайте се на tech.investor.bg!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Disruptive Technologies - 18 май 2017 г.