12.04.2018

Конференция на тема „Индустрия 4.0 – Предизвикателства и последици за икономическото и социалното развитие на България“ ще се проведе на 12 април 2018 година, четвъртък, в Парк Хотел „Москва“, от 09.00 часа. Организатор е Българската стопанска камара, с подкрепата на Фондация „Фридрих Еберт“.

Целите на конференцията са: изготвяне на предложения за развитие на политики; образователна; мотивираща; създаване и поддържане на социални връзки за бъдещето (бизнес-университети).

За участие са поканени представители на браншови организации, индустриални предприятия и предприемачи – членове на БСК, национално представителните организации на работодателите и на работниците и служителите, представители на БАН, университети, научни и технически съюзи, експерти от Министерство на икономиката, Министерство на образованието и науката, Националния икономически съвет, Икономическия и социален съвет, Българска агенция за инвестиции, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Държавна агенция „Електронно управление“ и др.

Форумът е открит за журналисти без предварителна регистрация.

ПРОГРАМА

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция „Индустрия 4.0 – Предизвикателства и последици за икономическото и социалното развитие на България“