25.04.2018 - 27.04.2018

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация, която ще придружи министър Емил Караниколов в Израел и ще участва в икономическата конференцията. Програмата на бизнес делегацията предвижда в рамките на посещението да бъдат проведени B2B срещи между български и израелски фирми, посещения на високотехнологични паркове и акселератори, срещи с бизнес организации и др. В делегацията ще бъдат включени представители на български компании от високотехнологичната област, ИКТ сектора, стартиращи (startup) компании и др.

Желаещите да се включат в делегацията следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 13.04.2018 г. на е-mail адрес: s.zapryanova@sme.government.bg или n.georgieva@sme.government.bg.

Допълнителна информация бихте могли да получите от Светла Запрянова, тел: 02/940 79 75 и Николина Георгиева, тел: 02 940 79 77.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес делегация с участие в икономическа конференция гр. Тел Авив, Израел