24.04.2018 - 31.05.2018

В навечерието на предстоящия на 30 май 2018 г. абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, Администрацията на Президента на РБ се обръща към представителите на българския бизнес с молба за финансово дарение в подкрепа на инициативата „Подкрепи една мечта“.

С дарените средства ще бъдат покрити разходите по организацията на абитуриентския бал, а останалата част от даренията ще бъде разпределена като еднократна стипендия за абитуриентите, които ще продължат образованието си във висше училище или професионален колеж.

Банковата сметка на Администрацията на Президента е:

IBAN BG 45 BNBG 9661 3000 1909 01
BIC BNBGBGSD
Банка БНБ
Основание за превода: „Подкрепи една мечта“

Инициативата „Подкрепи една мечта“ обединява усилията на институциите в създаването на среда, в която зрелостниците получават консултация и напътствия при избора на подходящите за тях професия или образование. Срещите и разговорите със специалистите от бюрата по труда ги насърчават да бъдат смели в мечтите си за дом, работа и образование, но и да знаят как да постигнат желанията си.

Благодарение на дарителската подкрепа през годините, абитуриентският бал за младежи в неравностойно положение се превръща в събитие, което младите хора очакват с вълнение и нетърпение. Балната нощ при Президента им отваря вратата към живота, който ги очаква, след като напуснат социалните услуги за деца и младежи. В празничната атмосфера младежите разпознават грижата, вниманието и подкрепата, от които са били лишени заради изоставяне или затрудненото положение на родителите си.

Станете част от инициативата и се включете с дарение!

За допълнителна информация: Веска Гладченко, началник на отдел „Стопански, тел. 02 9293 183 и 0887 740 448, email: gladchenko@president.bg.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дарете за абитуриентите в неравностойно положение! Подкрепете инициативата на Администрацията на Президента на РБ!