30.11.2018

„Файненшъл таймс“ планира третото издание на FT 1000: Най-бързо развиващите се компании в Европа, което ще бъде публикувано през март 2019 г.

„FT“, в партньорство с германския доставчик на данни Statista, ще се стреми да идентифицира 1000 европейски компании с най-силен ръст на приходите между 2014 и 2017 г. Те ще бъдат включени в специален доклад в седмичното издание на в. "FT" и на FT.com. Докладът от миналата година може да бъде намерен тук .

За да участвате, Ви каним да изпратите данните си за приходите за 2014 и 2017 г., както и допълнителна информация, включително броя на служителите в компанията Ви в края на тези години.

Защо трябва да участвате?

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БИЗНЕС

Включването в списъка на FT 1000 е видимо и обществено признание за ефективността на Вашата компания, която се простира далеч отвъд Вашата конкретна индустрия и страна. Също така, ще привлечете вниманието към Вашия бизнес от страна на потенциални партньори, клиенти и инвеститори по целия свят.

БРАНДИРАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛ

Корпоративният растеж обикновено генерира търсене на нови служители. Включването в класацията на FT 1000 не само ще повиши информираността за работодателя, но и ще даде възможност на потенциалните служители да разберат бъдещия потенциал на компанията.

ЕФЕКТИВНО МЕДИЙНО ПОКРИТИЕ

Класацията ще бъде отразена в специален доклад, добавка към седмичното издание на вестник FT и на FT.com . Репортерите на FT ще се съсредоточат върху особено интересни компании, сектори и тенденции в статиите от специален доклад, който ще се появи, както в печатното издание на FT, така и на FT.com.

РЕПУТАЦИЯ

Всички фирми, които бъдат включени в списъка, могат да използват логото на наградата за маркетингови цели. Използването на етикета и логото "FT 1000: Най-бързо развиващите се компании в Европа 2019" за маркетингови цели подлежи на еднократно плащане на лицензионна такса. Включването в класирането обаче е напълно безплатно.

ДОСТЪП ДО ПОВЕЧЕ ОТ 1 МЛН. ФАКТИ

Всички участници, които предоставят данни за приходите си, ще получат безплатно двуседмично проучване за корпоративни абонаменти на Statista - независимо дали те са сред първите 1000 компании.

Кой може да участва в класацията?

За да бъдете включени в класацията, фирмата Ви трябва да отговаря на следните критерии:

  1. Приходи от най-малко 100 000 евро, генерирани през 2014 г.
  2. Приходи от най-малко 1,5 млн. евро, генерирани през 2017 г.
  3. Бъдете независими (кандидатстващата компания не трябва да е дъщерно дружество или клон на друго дружество)
  4. Бъдете със седалище в Европа (Австрия, Белгия, България, Хърватия, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания).
  5. Ръстът на приходите между 2014 г. и 2017 г. не трябва да е "вътрешно" стимулиран
  6. Не са наблюдавани нередности в цените на акциите през последните 12 месеца

Как да се регистрирате?

ПЪРВА СТЪПКА: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Моля, регистрирайте се в Statista до 30 ноември 2018 г. Алтернативно, можете да изтеглите формуляра и да го изпратите на FT1000@statista.com след попълване. Можете да намерите английската версия на формуляра тук (същият е наличен и на немски, френски, испански и италиански).

СТЪПКА ВТОРА: ПРОВЕРКА НА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ПРИХОДИТЕ

Данните за приходите Ви трябва да бъдат потвърдени. За тази цел използвайте един от долупосочените формуляри. Формулярът трябва да бъде подписан лично от управляващ директор или член на Вашия изпълнителен комитет (главен изпълнителен директор или финансов директор). Той трябва да бъде изпратен до Statista по имейл, факс или поща. Всички необходими данни за адреса могат да бъдат намерени във формуляра.

Онлайн регистрация на PDF

Форма за потвърждение PDF

Често задавани въпроси като PDF

Данни за контакт

Ако имате допълнителни въпроси или бихте искали да се свържете с нас, моля изпратете ни имейл на FT1000@statista.com.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Покана за участие FT 1000: Най-бързо развиващите се компании в Европа 2019