12.09.2018

На 12 октомври 2018 г. в Интер Експо и Конгресен Център в София ще се състои есенната конференция на Българска асоциация за управление на хора – темите са фокусирани върху инструментите на дигиталната среда и тяхното имплементиране в HR функциите. Кои са предимствата на дигиталното настояще, но и кои традиционни форми би трябвало да продължим да използваме, кои са новите възможности и предизвикателства, които дигитализацията носи на HR професионалистите и бизнеса, как и защо се променят подходите при управление на хора – очаквайте отговорите на тези въпроси чрез споделяне на експертиза и практики от водещи професионалисти в областта. 

На конференцията ще се споделят добри практики, а едни от най-големите международни експерти в сферата на дигиталния HR ще дискутират с участниците за своя опит и богата експертиза; ще се чуят резултати от проучвания и анализи, произхождащи от тях и не на последно място, ще се разкажат истории – лични и за компаниите. 

Богатото съдържание на програмата гарантира високи очаквания и реални ползи на присъстващите участници, а лекторите ще представят иновативни методи за работа в новата среда. 

Подробности за програмата на конференцията може да намерите в сайта на събитието ТУК!

Регистрацията е отворена – може да направите своята заявка ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Международна конференция за управление на хора: Новият HR, нова среда, нови възможности