16.10.2018

След успеха на Националната конференция за индустриални имоти, проведена в Пловдив 2017 г., тази година продължаваме да събираме елита на компании и бизнесмени, както и националните институции, сега на Международна конференция за индустриални имоти.

Дигитализацията, модернизацията и персонализацията са бъдещето на пазара на индустриални имоти и това ще бъде гвоздеят в програмата тази година.

Организатор е БГСКЛАД, платформа за индустриални имоти и собственика на платформата Симеон Митев. Генерални спосори на събитието са Металсистемс и Галакси Инвестмънт груп. Стратегически партньори са Национално сдружение Недвижими имоти и Конфиндустрия България.

Представители на българските държавни институции ще открият събитието на 16 Октомври 2018 г. в Интер Експо център София от 9:00 часа.

В рамките на Конференцията ще се съберат представители на бизнеса, за да споделят опита си и да очертаят тенденциите за развитие на пазара на индустриални имоти в България, както и да коментират мястото на страната в международният пазар за индустриални и логистични площи.

Он-лайн пазарът на индустриални имоти ще бъде представен от консултантите на БГСКЛАД за всеки от големите градове на страната.

Топ консултанти от сферата за индустриални имоти в България се очаква да се включат с лекции, за да споделят информация за формирането на цените, за търсенето и предлагането на имоти, и с това да очертаят основните тенденции и предизвикателства пред българския бизнес.
Гост лектори от света на международната бизнес среда, утвърдени професионалисти, ще участват с лекции по темата „Пазара на индустриални имоти в Централна и Източна Европа, както и съседните държави“. Представители от Гърция, Турция, Румъния, Русия, Германия и други, ще бъдат приветствани от нашата публика и от организаторите на събитието, собственика на платформата БГСКЛАД.

Акценти в първата международна конференция за индустриални имоти:

  • Пазарът в региона, Особености на пазара, Цени, Сделки, Развитие
  • Он-лайн пазара на индустриални имоти през погледа на „БГСКЛАД“
  • Топ брокери – консултантите на индустриални имоти в България
  • Развитие на големите индустриални, логистични паркове и бази в България
  • Пазара на индустриални имоти в Централна и Източна Европа и съседните държави
  • Бъдеще на пазара през погледа на фирмите, занимаващи се с оборудване и услуги за индустриални имоти

За повече информация и програма на събититието използвайте следния линк: http://bgsklad.bg/conference/

За членове на БГФМА таксата за регистрация е 50лв. без ДДС.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Първа международна конференция за индустриални имоти