16.11.2018

EXPORT GET-TOGETHER

Български марки на чужди регали: Private label или Собствена марка

БСК, София, 16 ноември 2018

15:00 – 17:30

Да инвестирате време, средства и усилия в създаването на свои собствени марки или да се фокусирате в подписването на договор за производство и доставка на частни марки (Private Labels)? За българския производител чуждите марки в повечето случаи са по-бързият и по-евтин път към външните пазари. Вече изграденият им имидж позволява да се реализират сравнително големи обеми, при това без разходи за маркетинг. Собствената марка от своя страна е гарант за по-устойчив бизнес. Налагайки на пазара продукт с ясно изразени конкурентни предимства, различни от цената, се постигат дълготрайност във взаимоотношенията с партньорите. По кой път да се тръгне?

Отговорът на тези въпроси зависи от амбициите, които всяка компания има за своя бизнес, както и от уникалното търговско предложение на продукта. Участвайте в дискусията, организирана от БСК и Gateway www.gatewaypartners.net, за да споделите мнението си и да научите за положителния и отрицателния опит на другите.

Дискусията е предназначена за:

  • Предприятия от хранително-вкусовата и питейната промишленост с доказани позиции на вътрешния и международни пазари;
  • МСП от хранително-вкусовата и питейната промишленост с амбиция да изпреварят конкурентите си и да увеличат пазарния си дял;
  • Браншови сдружения, вертикални и хоризонтални клъстери, консултанти в сферата на от хранително-вкусовата и питейната промишленост.

Събитието е без такса за участие, но се изисква регистрация. Регистрации се приемат до 15 ноември, четвъртък, или до изчерпване на местата! Регистрационната бланка е достъпна в прикачените документи (под изображението на събитието).

Необходимо е наше потвърждение за участие. Можете да се регистрирате като попълните регистрационната форма, приложена по-долу в поканата, или ТУК.

Програма, петък, 16.11.2018

14:45 – 15:00  - Регистрация

15:00 – 15:15  - Откриване: Веселин Илиев, главен директор в Българска стопанска камара, ръководител Enterprise Europe Network.

15:15 – 15:40  - Предимства и предизвикателства в производството на чужди марки (private label) и изграждането на собствена марка в чужбина

Представя: Валерия Йорданова, Gateway&Partners Bulgaria 

15:40 – 16:30 - 3 успешни истории от родни производители

16:30 – 17:00  - Q&A сесия 

17:00 – 17:30 - Неформална дискусия на чаша вино 

За водещия – Валерия Йорданова:

Валерия e Партньор в Gateway&Partners Bulgaria. Тя консултира и подпомага компаниите в разработването на ефективни маркетинг стратегии, да за бъдат успешни на чуждите пазари. Преди Gateway&Partners, тя е работила за международни компании като Хенкел, Самсунг Елетроникс и Рено Нисан.

Валерия е завършила Бизнес Администрация и Икономика в Американския Университет в България. Специализирала е Маркетинг в Германия, Франция и Великобритания. Била е на предприемаческо обучение в топ университета по предприемачество Babson College в САЩ.

За контакт:

Лилия Мартинез,

тел.: 02 9362 0931,

e-mail: ierc3@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дискусия: Български марки на чужди регали - Private label или Собствена марка