08.11.2018 - 09.11.2018

Международната данъчна асоциация (IFA) България и адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко“ организират Втора международна конференция на IFA в България, която ще се проведе на 08-09.11.2018 г. в София. 

Темата на събитието е: „Бъдещето на ДДС. Дигитална икономика“ и ще засегне актуални въпроси като виртуално място на стопанска дейност, облагане на обороти при електронна търговия, критерии за установеност, трансферни цени и други интересни теми. 

Лектори са представители на Европейската Комисия, Организацията за Икономическо Сътрудничество и Развитие (ОИСР), преподаватели от реномирани европейски университети, практици от европейски кантори, съдии, данъчни служители. 

Конференцията е насочена към ръководни и други длъжности в компании за електронна търговия на стоки и услуги, данъчните администрации и Министерство на финансите, членове на бюджетната и други комисии към парламента, финансови директори, съдии, преподаватели, учени, юристи, счетоводители, одитори и студенти. 

Такса за участие:

  • 150 лв. при регистрация и заплащане до 31.10.2018
  • 200 лв. при регистрация и заплащане от 01.11.2018

Повече подробности можете да намерите тук

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция „Бъдещето на ДДС. Дигитална икономика“