28.03.2019 - 31.03.2019

Срок за регистрация 11 март 2019 г.

От 28 до 31 март 2019 г., в град Пловдив, ще се проведе осмото издание на Европейския форум за социално предприемачество. Проявата се организира от Европейската комисия, Европейската конфедерация на производствените кооперации и социалните предприятия (CECOP), Министерството на труда и социалната политика, Министерство на икономиката, Агенцията за хората с увреждания, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Българската стопанска камара, Националният съюз на трудово-производителните кооперации и седем водещи неправителствени организации, защитаващи правата на хората с увреждания.

Новоприетият Закон за предприятията на социалната и солидарна икономика регламентира сектора в България. Това дава нов тласък за развитие на социалното предприемачество в страната.

Темата на осмото издание на Европейския форум за социално предприемачество е „Екосистемата на социалното предприемачество“. За първи път в Европа ще бъдат представени на регионално, национално и европейско равнище осемте елемента на екосистемата на социалното предприемачество в множество събития в богатата програма на форума.

За първи път в Европа, социалното предприемачество ще бъде представено заедно с публичните и частни малки средни и големи предприятия, които чрез дейността си, чрез резултатите от политиката си за корпоративна социална отговорност взаимодействат и подпомагат развитието на социалното предприемачество.

За нас ще бъде чест да Ви посрещнем като участници в осмото издание на Европейски форум за социално предприемачество!

За участие в изложението и събитията на форума, моля регистрирайте се ТУК до 11 март 2019 г.

За допълнителна информация посетете страницата на форума ТУК

Към настоящото писмо прилагаме Концепция на Осми европейски форум за социално предприемачество с включен проект на програма.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Европейски форум за социално предприемачество 28-31 март 2019 г., Международен панаир - гр. Пловдив