05.03.2019

Председателят на БСК Радосвет Радев ще вземе участие с презентация във втория панел на „Българо-руски бизнес форум в областта на туризма“, който ще се проведе на 5 март 2019 г., в зала „Роял“ на София Хотел Балкан.

Официалната част на форума е от 12.00 до 15.00 часа, а от 15.00 до 17.00 часа е предвидено време за двустранни бизнес срещи. 

Събитието ще бъде официално открито от министър-председателите на България и на Русия - Бойко Борисов и Дмитрий Медведев. В церемонията по откриването ще участват министърът на туризма на Република България Николина Ангелкова и министърът на икономическото развитие на Руската Федерация Максим Орешкин.

Форумът ще представи възможност за насърчаване и задълбочаване на сътрудничеството и контактите на туристическия бизнес на двете държави с институционалната подкрепа на правителствата на Република България и Руската федерация. Събитието ще допринесе за затвърждаването на позитивните позиции на България като предпочитана туристическа дестинация за руските граждани във високо конкурентната и динамична международна среда в сферата на туризма.

Вижте ПРОГРАМА НА ФОРУМА!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Българо-руски бизнес форум в областта на туризма